BATMAN / MERKEZ - Selahaddin Eyyubi Ortaokulu

Haz

Öğrencilerimize bilinçli teknoloji kullanımı ve internet güvenliği semineri rehber öğretmenimiz Uğur  ÖZDEMİR ve müdür yardımcımız Mehmet Berdan EKİNCİ tarafından verilmiştir.

May

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Arda Dılovan IŞIK'ın ortak okul olarak yürüttüğü Everyday Actions projesi ülkemizden 9, yurtdışından da 3 okul ile birlikte yürütülmektedir. Proje Mart 2021'den bu yana devam etmektedir. Proje 11-14 yaş arası ortaokul öğrencilerini kapsamaktadır.

May

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Arda Dılovan IŞIK'ın ortak okul olarak yürüttüğü Wordwinning projesi ülkemizden 10 okul ile birlikte yürütülmektedir. Proje Mart 2021'den bu yana devam etmektedir. Proje 11-14 yaş arası ortaokul öğrencilerini kapsamaktadır.

May

Yeşilay Kulübü Danışman Öğretmenimiz Arda Dilovan IŞIK öncülüğünde okulumuzda Yeşilay alanında  faaliyetler düzenlendi.

Nis

Geleceğimizin teminatı, okullarımızın neşesi ve varlık sebebi olan çocuklarımızın bayramı, kutlu olsun. Toplum olarak salgın sürecinden kaynaklı geçen yıllardaki gibi çocuklarımızın heyecanla ve coşkuyla kutlayacağı programlar olmasa da 23 Nisan' ın anlamına ve mesajına yaraşır bir tören hazırlayan Zeynep ALVER, Yasemin YILDIZ, Mansur İBDİ ve Derya BOZAN öğretmenlerimiz başta olmak üzere müdür yardımcısı arkadaşlarıma ve sevgili öğrencilerimize hazırlamış oldukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programı için teşekkür ederim.

Yavuz ÇİTIRKI

Okul Müdürü

Nis

Şbt

Okul Sporları Eskrim Müsabakalarında öğrencilerimizden Mirazad SEZGİN küçük erkekler , Beyzanur OKUŞ ise küçük kızlar kategorisinde Batman il ikincisi olmuşlardır. Emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mansur İBDİ ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

Okulumuz öğrencileriyle beraber 11 milyon fidan dikimi kampanyasına destek olmak için ağaçlandırma faaliyetine katıldık.

Kas

Okulumuzun bahçesini idare, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla ağaçlandırdık.

Kas

Cumhuriyetimizin 96. yılı okulumuz öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı.